Matematik

hjælp?

19. februar 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

et bud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2020 af Moderatoren

Et bud på hjælp?

Hvilken hjælp har du brug for? Hvad har du problemer med, når du skal lave opgaven? 

Prøv at skrive hvordan du forsøger at besvare opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
19. februar 2020 af Nanna34

#1

Et bud på hjælp?

Hvilken hjælp har du brug for? Hvad har du problemer med, når du skal lave opgaven? 

Prøv at skrive hvordan du forsøger at besvare opgaven.

skal jeg differntiere det og hvad så


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2020 af janhaa

k ' (t) = ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2020 af janhaa

#4

k ' (t) = ?

k'(t)=0\\ \\k ' = 100+150\cos(t+1)=0\\ \\\cos(t+1)=-2/3


Skriv et svar til: hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.