Matematik

matematik opgave hjælp

24. februar 2020 af Madsiso (Slettet) - Niveau: A-niveau

Fatter intet opgave vedhæftet og ja har prøvet selv

Vedhæftet fil: Opgave 5.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2020 af mathon

                      \small \frac{\mathrm{d} N}{\mathrm{d} t}=0.001\cdot N\cdot \left ( 200-N \right )

                       \small N(t)=\frac{200}{1+C\cdot e^{-0.001\cdot 200\cdot t}}

                       \small N(t)=\frac{200}{1+C\cdot e^{-0.2\cdot t}}

                       \small N(0)=\frac{200}{1+C\cdot e^{-0.2\cdot 0}}=10

                       \small N(t)=\frac{200}{1+19\cdot e^{-0.2\cdot t}}

                       


Skriv et svar til: matematik opgave hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.