Matematik

Differentialligning opgave

24. februar 2020 af Madsiso (Slettet) - Niveau: A-niveau

Fatter intet opgave vedhæftet og ja har prøvet selv

Vedhæftet fil: Opgave 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2020 af Moderatoren

Skriv hvad du har prøvet og så kan man fortælle dig, hvad du gør forkert/rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2020 af Moderatoren

Det virker generelt, som om, at du er i store problemer. Du har oprettet 6 tråde med forskellige opgaver, som du skriver, at du intet forstår om. Har du været tilstede i timerne mens det er blevet gennemgået?


Svar #3
24. februar 2020 af Madsiso (Slettet)

#2

Det virker generelt, som om, at du er i store problemer. Du har oprettet 6 tråde med forskellige opgaver, som du skriver, at du intet forstår om. Har du været tilstede i timerne mens det er blevet gennemgået?

Opgaverne er fra et vejledende sæt med mange mange opgaver. Bare lige de her jeg har problemer med. Det ikke fordi jeg ikke kan finde ud af matematik men tak for hjælpen mester.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. februar 2020 af Moderatoren

Ok – 

Skriv hvad du har prøvet og så kan man fortælle dig, hvad du gør forkert/rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. februar 2020 af AMelev

                     
f er løsning, hvis og kun hvis ligningen er sand, når y = f(x) indsættes.
Beregn dy/dx = f '(x) og indsæt på venstresiden.
Indsæt y = f(x) på højresiden. Reducér og tjek.
Er ligningen sand er f løsning. Er ligningen falsk er f ikke løsning.


Skriv et svar til: Differentialligning opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.