Matematik

Parameterkurve og vektorfunktion..?

26. februar 2020 af CathrineJO (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg sidder virkelig fast på denne opgave, da jeg ikke helt ved hvordan den skal løses. Det vil være så dejligt med noget hjælp, for den er svær syntes jeg.

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2020 af mathon

Find maksimum for     \small \tfrac{1}{2}\cdot \cos(t)+\tfrac{7}{2}\cdot \cos\left(\tfrac{1}{3}t\right)
og benyt oplysningen om symmetri.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2020 af ringstedLC

a)

\begin{align*} d=2\cdot y_{maks}(t) &= 2\cdot \left (\tfrac{1}{2}\cdot \sin(t)+\tfrac{7}{2}\cdot \sin(\tfrac{1}{3}t) \right ) \end{align*}


Skriv et svar til: Parameterkurve og vektorfunktion..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.