Matematik

hvordan kan det aflæses

26. februar 2020 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

aflæs f(1)   hvordan

løs ligningen f(x)=4

Se grafen der er vedlagt

Kan simpelthen ikke se det og har brug for hjælp

Vedhæftet fil: Billede af graf.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2020 af peter lind

Du går ind på y aksen i y = 4 går vandret ud til du når kurven og til slut aflæser du x koordinaten


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2020 af ringstedLC

f(x) = 4: Konstruer y = 4. Aflæs x-værdien af dens skæring(er) med f.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. februar 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Skriv et svar til: hvordan kan det aflæses

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.