Matematik

Rekurtiosligning

01. marts 2020 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Er der nogen, som kan hjælpe mig med disse opgaver??

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2020 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2020 af AMelev

x = antal brugere
a) Gns. stigning i fra 2010 til 2012 er ½·(x2 - x0) = 4, så x3 = x2 + 4 +2
Ved år n kan den gennemsnitlige stigning stigning for de tre forgående år bestemmes tilsvarende som
½·(xn-1 - xn-3), så xn = xn-1 + ½·(xn-1 - xn-3) + 2.

De øvrige spørgsmål kan jeg desværre ikke umiddelbart hjælpe dig med, da jeg ikke lige kan finde noget materiale, jeg har adgang til.


 


Svar #3
01. marts 2020 af Hjælpmig1233 (Slettet)

Tusinde tak AMelev!


Svar #4
01. marts 2020 af Hjælpmig1233 (Slettet)

Andre der kan hjælpe?


Svar #5
02. marts 2020 af Hjælpmig1233 (Slettet)

???


Skriv et svar til: Rekurtiosligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.