Matematik

differentialligning

01. marts 2020 af lektiehjælp0012 - Niveau: A-niveau

kan du hjælpe mid vedhæftede opg


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2020 af AMelev

                  

P(x0,y0) = (6,1)
Væksthastigheden i P er y'(x0), dvs. y', når y = y0 = 1
Aflæs y', når y = 1. 
Er der ikke gitter på figuren? Ellers er det lidt svært, men jeg skyder på ca. 4.
Linjeelement Se FS side 30 (181)
 


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.