Matematik

Integraler

03. marts 2020 af smisch - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med vedhæftede opgave. Er gået fuldstændig i stå ved den. 

Hvis der er nogen der kan finde ud af den i maple vil det være dejligt, da det er en opgave hvor vi skal bruge hjælpemidler, dvs. maple.  (ellers så bare et eller andet, så jeg kan komme videre med den opgave) 

Vedhæftet fil: afl. 5.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2020 af Mathias7878

a)

  M = \int_0^{14.5}f(x)dx

b)

  V = \int_0^{14.5}(f(x))^2dx

- - -

 

 


Svar #2
03. marts 2020 af smisch

Tak, prøver igen !


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2020 af mathon

                \small \begin{array}{llll}b)&V_x=\pi \cdot \int_{0}^{14.5}\left ( f(x) \right )^2\, \mathrm{d}x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2020 af Mathias7878

#3 godt du er vågen, man glemmer helt de formler, når man ikke bruger dem mere! :) 

- - -

 

 


Svar #5
03. marts 2020 af smisch

Skal man ikke gange med Pi i opgave b ? 


Svar #6
03. marts 2020 af smisch

Mange tak begge 2 :) 


Skriv et svar til: Integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.