Matematik

integraler

03. marts 2020 af smisch - Niveau: A-niveau

Hej, er der en der kan hjælpe mig med opgave b i det vedhæftede fil? 

Vedhæftet fil: afl.5, op.14.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2020 af peter lind

løs ligningen f(x0) = 4

M = ∫x00 4 -f(x)dx

Løs ligningen ∫0kf(x) = 2


Svar #3
03. marts 2020 af smisch

Mange tak, vil jeg prøve! 


Skriv et svar til: integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.