Matematik

differentialligning

08. marts 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

jeg har ingen ide


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2020 af Festino

a) V'(t)=10


Svar #2
08. marts 2020 af Nanna34

#1

a) V'(t)=10

tak hvad med b ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. marts 2020 af Festino

b) Differentialligningen V'(t)=10,\;\;\;V(0)=15 har løsningen V(t)=10t+15.


Svar #4
08. marts 2020 af Nanna34

#3

b) Differentialligningen V'(t)=10,\;\;\;V(0)=15 har løsningen V(t)=10t+15.

Merciiii!


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.