Matematik

sandsynlighedsregning

10. marts 2020 af signecr - Niveau: B-niveau

har fået opgaven/ spørgsmålet: Forklar hvad binomialkoeffcienter er og hvorfor de optræder i forbindelse med binomialfordelinger?

en venlig sjæl der kan hjælpe med at svare på hvorfor de optræder i forbindelse med binomialfordelinger? 

på forhånd tak 

har brug for hjælp inden tirsdag den 10/3 2020 kl 22.30 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2020 af janhaa

Norwegian:

anta forball-tipping, og la X være 1 stokastisk variabel som gir ant kamper tippa korrekt.

p = 1/3 (seier) og (1-p) = 2/3 (tap)

da vil 1 binomisk fordeling være gitt:

P(X=x)=\binom{12}{x}\cdot(\frac{1}{3})^x\cdot (\frac{2}{3})^{12-x} 

\binom{12}{x}\\

angir antall ganger 1/3 og 2/3 er sortert i total ant rekkefølger 


Skriv et svar til: sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.