Matematik

fy=fxâ

12. marts 2020 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvhvordan skal den regnes? Se venligst vedhæftede fil

Kan ikke lige tyde udregningen

Hjælp anyone

Vedhæftet fil: Brug formlen fy.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2020 af mathon

            1 + ry = (1 + rx)a

            1 + rx = (1 + ry)1/a


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2020 af mathon

            1 + ry = (1 + 0.10)1.31= 1.13299

            ry = py·10-2 = 0.13299

            py = 13.3


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2020 af mathon

           1 + rx = (1 + 0.24)1/1.31= 1.17846

           rx = px·10-2 = 0.17846

           px = 17.8


Skriv et svar til: fy=fxâ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.