Matematik

hjælp mig

12. marts 2020 af VietCoungVu - Niveau: 9. klasse

Jeg satte 500 kr. i banken for 15 år siden i dag står der 900 kr.

Hvad var renten pro anno?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2020 af mathon

         500 · (1+r)15 = 900             (r = p/100)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2020 af mathon

    (1+r)15 = 1.8

    1 + p/100 = 1.81/15 = 1.03996

     p/100 = 0.03996

     p = 3.996%


Skriv et svar til: hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.