Matematik

Dekader

16. marts 2020 af pointless (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan beregner jeg, hvor mange dekader der er mellem 10^{^{-12}} og 10?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2020 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llll}\log(10)-\log(10^{-12})1-(-12)=13 \end{array}


Svar #2
16. marts 2020 af pointless (Slettet)

Kan du hjælpe mig med, hvor mange der så er mellem 20 og 20.000?


Svar #3
16. marts 2020 af pointless (Slettet)

#1

                 \small \small \begin{array}{llll}\log(10)-\log(10^{-12})1-(-12)=13 \end{array}

Kan det så passe, at det bliver: log(20000)-log(20)=3


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2020 af mathon

egentlig:
                  \small \begin{array}{llll}&\log(a\cdot 10^n)=\log(a)+n \end{array}

hvor n angiver antal dekader.
 


Skriv et svar til: Dekader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.