Fysik

Kinematik

16. marts 2020 af inneedof (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har denne opgave omkring kinematik, som jeg ikke ved, hvordan den skal løses. Jeg håber, at nogen kan hjælpe med det! Jeg har vedhæftet opgavebeskrivelsen.

Tusind tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2020 af janhaa

s = vt

v = s/t = 55/(40/60) km/h = 82,5 km/h


Svar #2
16. marts 2020 af inneedof (Slettet)

Tak. Det var brugbat.

Hvordan regner man i det m/s?


Svar #3
16. marts 2020 af inneedof (Slettet)

...


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2020 af janhaa

#1

s = vt

v = s/t = 55/(40/60) km/h = 82,5 km/h

82,5/3,6 (m/s) = 22,92 (m/s)

der

10 m/s = 36 km/t


Svar #5
16. marts 2020 af inneedof (Slettet)

Hvor for du 3,6 m/s fra?


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. marts 2020 af janhaa

36/10= 3,6

Skriv et svar til: Kinematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.