Matematik

Eksponetiel eller potens?

16. marts 2020 af carolinesvanee - Niveau: C-niveau

Hej har vedhæftet en matematik opgave og jeg er usikker på om jeg bruge potens eller eksponetiel til at finde a og b? en der kan hjælpe


Svar #1
16. marts 2020 af carolinesvanee

Har vedhæftet opgaven her


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2020 af mathon

   ... potensfunktion.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{llll}b)\\&y=b\cdot x^a\\\\ &\frac{y}{b}=x^a\\\\&x=\left ( \frac{y}{b} \right )^{\frac{1}{a}} \end{array}


Svar #5
16. marts 2020 af carolinesvanee

taak er der en måde du kan se hvorfor det er potensfunktion og ikke eksponetiel?


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. marts 2020 af mathon

Ved potensfunktion er eksponenten en konstant y= b·xa

Ved en eksponentiel funktion er roden en konstant y= b·ax


Skriv et svar til: Eksponetiel eller potens?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.