Matematik

ligninger 2

17. marts 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvordan regner jeg denne ligning ud?

2x=565x


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2020 af mathon

                       \small \begin{array}{lllll}&2x=56-5x&\textup{l\ae g 5x til p\aa \ begge sider}\\\\&7x=56&\textup{divider med 7 p\aa \ begge sider }\\\\&x=8 \end{array}


Skriv et svar til: ligninger 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.