Kemi

Hjælp

18. marts 2020 af BrainyBrain - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Sidder og øver nogle eksamenssæt, men kan virkelig ikke finde ud af hele opgave 4 i 2 del..

Nogen der kan hjælpe?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af janhaa

a)\\pH=0,5(pK_a-\lg([HA]))

a)\\pH=0,5(2,95-\lg(0,175)=1,85


Svar #2
18. marts 2020 af BrainyBrain

Hej Janhaa,

4a) Skal jeg beregne [H+], det vel en koncentration jeg skal finde frem til?

Jeg har fået en løsning der hedder [H+] = 0.0135 mol/L , men kan ikke finde ud af fremgangsmåden ..


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.