Matematik

Bestem længden af to ensvinklede trekanter.

19. marts 2020 af Monacj (Slettet) - Niveau: C-niveau

SPØRGSMÅL:

Et det korrekt at for at finde længden af side DE skal Jeg gøre følgende:

DE/6 = 10/4 = 5/2 = 2,5 ?

Er dette korrekt ?

Vedhæftet fil: 4.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af mathon

    Ja.


Skriv et svar til: Bestem længden af to ensvinklede trekanter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.