Kemi

Stofmængden af sølvnitrat

19. marts 2020 af Matilde (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner jeg stofmængden af sølvnitrat, altså AgNO3


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af janhaa

where is the problem?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2020 af mathon

              \small n=\tfrac{m}{M}=\frac{m}{169.87\; \frac{g}{mol}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2020 af janhaa

C = n/V

n= C*V


Skriv et svar til: Stofmængden af sølvnitrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.