Matematik

Sandsylighedsregning

19. marts 2020 af nnn666 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Burg for hjælp;(

Vedhæftet fil: Sandsynlighed.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af janhaa

a)

\binom{12}{2}

b)

P=\frac{\binom{5}{2}\binom{7}{0}}{\binom{12}{2}}=0,152


Svar #2
19. marts 2020 af nnn666 (Slettet)

Så det er 152% sandsynglihed?


Svar #3
19. marts 2020 af nnn666 (Slettet)

forstår ik lige helt opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2020 af Soeffi


Svar #5
19. marts 2020 af nnn666 (Slettet)

er helt blank:((((


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. marts 2020 af janhaa

#5

er helt blank:((((

then u got a problem, read your book


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. marts 2020 af janhaa

#2

Så det er 152% sandsynglihed?

15,2 % = 0,152 = P


Svar #8
19. marts 2020 af nnn666 (Slettet)

uppsss, hahahha okay okay

opgave B)

15,2/ 2 ?

is that correct?


Svar #9
19. marts 2020 af nnn666 (Slettet)

upsss nothing i mean thanks for help


Skriv et svar til: Sandsylighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.