Matematik

Cylinders højde

19. marts 2020 af Lehas - Niveau: 7. klasse

Jeg har fået et forkert svar på denne opgave: 

Opgave:

En cylinder har en grundflade med en diameter på 10 cm og et rumfang på 200 cm^3. Hvad er cylinderens højde?

Hvordan løser I den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af Moderatoren

Skriv dine egen udregning og svar – så kan du få at vide, hvad du har gjort forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2020 af janhaa

hint:\\ \\V(cyl)=\pi*r^2 h

hint:\\ \\V(cyl)/(\pi*r^2) = h


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2020 af StoreNord

V=\; \; \; \; \pi\cdot r^{2}\cdot h=200\Rightarrow h=\frac{200}{pi \cdot r^{2} }=\frac{200}{pi \cdot \left ( \frac{10}{2}^{2} \right ) }


Skriv et svar til: Cylinders højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.