Matematik

Normalfordeling

20. marts 2020 af gg18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan laver jeg denne opgave?

Vedhæftet fil: ss.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af janhaa

P(X \leq 10)=0,25\\ \\P=G(\frac{10-\mu}{\sigma})=0,25

P(X \leq 20)=0,75\\ \\P=G(\frac{20-\mu}{\sigma})=0,75

then u have 2 equations and 2 unknown,

'try....ok?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2020 af janhaa

given:

N(\mu, \sigma)


Svar #3
20. marts 2020 af gg18 (Slettet)

vil forklare lidt mere?


Svar #4
20. marts 2020 af gg18 (Slettet)

er dette rigtig? 

Vedhæftet fil:dd.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2020 af janhaa

#4

er dette rigtig? 

njet


Skriv et svar til: Normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.