Matematik

Sandsynlighed

20. marts 2020 af Helen123 - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp til disse opgaver, det er noget vi er blevet undervist hjemme i, så det er svært for mig at forstå.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2020 af janhaa

a)

5p = 1

p = 1/5 = P(4)

b)

0,2 + 3p=1

3p = 0,8

p = 0,267 = P(4)

c)

0,2 + P(4) +0,5 = 1

P(4) = 0,3


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.