Matematik

Trigonometri - Retvinklet trekant

20. marts 2020 af KomMedDet (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogle der kan forklare hvorfor de har divideret, for at finde længden i denne retvinklet trekant? 


https://gyazo.com/4a223bb2519a328e37df045e48770191

Kunne man ikke bare sige 0,8 * tan(50*) = ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af peter lind

tan(50º) = 0,8/x <=> x*tan(50º) = 0,8 <=> x=0,8/tan(50º=

Først ganger jeg med x på begge sider af lighedstegnet. Dernæst dividerer jeg på begge sider af lighedstegnet med tan(50º)


Svar #2
20. marts 2020 af KomMedDet (Slettet)


Skriv et svar til: Trigonometri - Retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.