Kemi

Oxidation

23. marts 2020 af Markus12312 (Slettet) - Niveau: B-niveau

MAO katalyserere oxidation af transmitterstofferne under fraspaltning af en aminogruppe.

Histamin vil have oxidationstal -2, mens det nye produkt vil have et oxidationstal på +1, kan det passe?


Svar #1
23. marts 2020 af Markus12312 (Slettet)

Kan i i stedet svarer på om mine udregninger her er rigtige:

RCH2NH2 + O2 + H2O -> RCHO + NH3 + H2O2

OT: 0=N+1+1  => N=-2

OT: 0=C+1-2  => C=1

Det eneste jeg er i tvivl om er om man ikke skal regne OT ud for carbonatomet ved den funktionelle gruppe som omdannes. Men i det første trin regner jeg jo OT ud for N


Svar #2
24. marts 2020 af Markus12312 (Slettet)

Nogen der kan svare?


Svar #3
24. marts 2020 af Markus12312 (Slettet)

Hallo?


Svar #4
25. marts 2020 af Markus12312 (Slettet)

Slet ingen der kan svarer?


Skriv et svar til: Oxidation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.