Fysik

hjælp til halveringstid

24. marts 2020 af juli502f (Slettet) - Niveau: B-niveau

Der skal udføres forsøg med halveringstid, og laves modelberegninger pa° nogle af de mulige katastrofescenarier ved Fukushima-ulykken.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2020 af Moderatoren

Du skriver ikke, hvad du skal have hjælp til.

Du kan evt. læse om halveringstid her:

https://www.studieportalen.dk/kompendier/fysik/kernefysik/halveringstid


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. marts 2020 af mathon

                                 \small \small \begin{array}{lllll}&A(t)=A_0\cdot e^{-k\cdot t}\\\\&T_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln(2)}{k} \end{array}


Svar #3
24. marts 2020 af juli502f (Slettet)

jeg vil meget gerne have hjælp til det hele, men først bare hvordan jeg skal beregne halveringstiden


Skriv et svar til: hjælp til halveringstid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.