Matematik

Overfladeareal

25. marts 2020 af UCK999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan finder jeg kassens samlede overfladeareal?

L = 5

B = 4

H = 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2020 af mathon

overfladereal:
                           Aover = 2 · (H · L + H · B + L · B)


Svar #2
25. marts 2020 af UCK999 (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Overfladeareal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.