Kemi

Reaktionshastighed

26. marts 2020 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogle der har nogle hverdags eksmpler på reaktioner, hvor reaktionshastigheden stiger desto større kocentration man har (altså anden ordens reaktioner) eller eksempler på nulte ordens reaktioner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Nitrogenmonoxid  = Tredje ordens reaktion

dihydrogen reagerer med dibrom = første ordens reaktion med hensyn til dihydrogen, men en halvte ordens reaktion med hensyn til dibrom

2NO2(G)2NO<->2NO(g)+O2(G)= Anden ordens reaktion 


Skriv et svar til: Reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.