Matematik

Cykloide

27. marts 2020 af pointless (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en cykloide med parameterne \underset{r}{\rightarrow}(t)=r*(\frac{t-sin(t))}{1-cos(t))})

(har skrevet det som en brøk fordi jeg ikek kan finde ud af at lave vektorer)

Hvad vil hastighedsvektoren til denne være? 

Hvordan kan jeg vise, at dv(t)=\frac{0}{0} or t-værdier, hvor P-rammer x? (Vigtigste spørgsmål)

Hvordan finder jeg ud af, hvad hastigheden er i cirklens centrum og hvad farten af punktet øverst i cirklen er?

Please hjælp! På gorhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2020 af peter lind

Skriv en vektor som ( x, y) i stedet for en brøk. Det er også bedre at lægge e direkte kopi af opgaven ind eller alternnativt som en pdf fil eller billedfil.

v(t) = (x'(t),y(t) )


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2020 af StoreNord

-


Skriv et svar til: Cykloide

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.