Matematik

eksponentialfunktioner

27. marts 2020 af javannah5 - Niveau: C-niveau
Afgør for hver af følgende eksponentialfunktioner, om de er voksende eller aftagende:
f1(x) = exp4(x)
f2(x) = exp1/2(x)
f3(x) = 5^x
f4(x) = 3^x
f5(x) = (1/6)^x
f6(x)= 0,6^x
f7(x) = 2,1^x

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Hvis a > 1, er den eksponentielle funktion voksende. Hvis 0 < a < 1, er den eksponentielle funktion aftagende.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2020 af peter lind

Hvad er exp4(x) ?

kopier din opgave direkte over eller vedlæg opgaven som pdf fil eller billed fil

Generelt er ax voksende for a>1 g aftagende for a < 1


Skriv et svar til: eksponentialfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.