Kemi

Udbytteberegning

27. marts 2020 af Gymelev1122 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg vil gerne have hjælp til at lave udbytteberegning i kemi

Jeg skal beregne det teoretiske udbytte i gram

Jeg skal beregne det praktiske udbytte i gram

Jeg skal beregne det praktiske udbytte af det teoretiske udbytte i %

Jeg er tvivl om, hvilke formler jeg skal bruge, og hvor jeg kan finde dem

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2020 af janhaa

give us the problem


Svar #2
27. marts 2020 af Gymelev1122 (Slettet)

#1

give us the problem

Jeg kan vedhæfte øvelsesvejledningen:

De resultater jeg har fået er:

Masse af porcelænsskål/g= 55,43 g

Masse af porcelænsskål og udbytte/g = 58,16 g

Målt smeltepunkt for råprodukt i grader celcius = 123-130

Målt smeltepunkt for omkrystalliseret produkt i grader celcius =125-127


Svar #3
27. marts 2020 af Gymelev1122 (Slettet)

Vejledning

Vedhæftet fil:Syntese af en paraben.pdf

Skriv et svar til: Udbytteberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.