Kemi

buta-1,3dien og penta-1,4dien

28. marts 2020 af MAYA15 - Niveau: B-niveau

Hej.
jeg er blevet bedt om at tegne strukturformlen for buta-1,3dien og penta-1,4dien. "Det har jeg tegnet". Derefter bliver jeg bedt om at svare på om der er andre butadiener og pentadiener. 

Er der det?

Tak på forhånd :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2020 af mathon

                  \small \underset{\textup{buta-1,3-dien}}{C=C-C=C}\qquad \qquad \qquad \underset{\textup{penta-1,4-dien}}{C=C-C-C=C}


Skriv et svar til: buta-1,3dien og penta-1,4dien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.