Matematik

vektor og parameterfremstilling

29. marts 2020 af halla4600 - Niveau: A-niveau

nogen der kan hjælpe med denne opgave det er uden hjælpemidler.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2020 af mathon


Svar #2
29. marts 2020 af halla4600

#1

???????????


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2020 af janhaa

x = t + 2

t = x - 2

y=t^2+4t+3=(x-2)^2+4(x-2)+3=x^2-1


Skriv et svar til: vektor og parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.