Kemi

Aflevering

29. marts 2020 af SandyK - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, jeg har denne kemi aflevering, som jeg er gået i stå med, jeg mangler disse 7 opgaver ud 15, og jeg kan bare ikke komme videre, jeg håber der er nogen der kan hjælpe. 

Vedhæftet fil: aflevering 8 opgaver.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2020 af Moderatoren

Start med opgave 1: Hvad har du problemer med?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2020 af janhaa

1) økende molare masser => økende intermolekylære krefter

2) alkoholer er polare og har høyere kokopkt 

5) a) pH = 0,5(pKa - log(1,4))

b) pOH = -log(4)

c) pOH = 0,5(pKb - log(1,5)

6)

C = n/V => n = CV


Svar #3
30. marts 2020 af SandyK

svar #1 Jeg forstår ikke det med kogepunkterne


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2020 af janhaa

Alkoholer har polare grupper og sterkere
intermolekylære Krefter. Derfor høyere kokepkt
/Boiling points

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2020 af janhaa

Mellom molekylene er der H-bonds.
Hydrogen bindinger

Svar #6
30. marts 2020 af SandyK

tak


Skriv et svar til: Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.