Matematik

Linære fuktion

30. marts 2020 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med disse to spørgsmål? På forhånd tak :) 


Svar #1
30. marts 2020 af Mettes3

Spørgsmål vedhæftet her 

Vedhæftet fil:20200330_222546.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #2
30. marts 2020 af Mathias7878

Anvend formlerne

a = \frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}

samt

b = y_1-ax_1

hvor

(x_1,y_1) = (3,7) \ \text{og} \ (x_2,y_2) = (12,10)

- - -

 

 


Svar #3
30. marts 2020 af Mettes3

Mange tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2020 af mathon

kontrolberegning:
                                     \small \textup{solve}\left ( \left\{\begin{array}{lll} 7=a\cdot 3+b\\ &\left \{ a,b \right \} \\10=a\cdot 12+b \end{array}\right. \right )


Skriv et svar til: Linære fuktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.