Matematik

Differentialregning projekt!!!!

31. marts 2020 af frozone7 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe med følgende opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2020 af mathon

              \small \small \small \begin{array}{lllll}1.&O(r,h)=2\cdot \pi\cdot r^2+h\cdot 2\cdot \pi\cdot r\\\\2.&V(r,h)=h\cdot \pi\cdot r^2=330\Leftrightarrow h\cdot 2\cdot \pi\cdot r=\frac{660}{r} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2020 af mathon

              \small \small \small \begin{array}{lllll}1.& O(r,h)=2\cdot \pi\cdot r^2+h\cdot 2\cdot \pi\cdot r\\\\2. &V(r,h)=h\cdot \pi\cdot r^2=330 \Leftrightarrow h\cdot 2\cdot \pi\cdot r=\frac{660}{r} \\\\ 3.& O(r)=2\cdot \pi\cdot r^2+\frac{660}{r} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning projekt!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.