Matematik

Normalfordeling

31. marts 2020 af K22 - Niveau: A-niveau

Kan det passe, at svaret til c) er 1,6% ? Skal man runde det op til 2% ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2020 af janhaa

a)

P = 0,745

b)

P = 0,0166 = 1,66 % 


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2020 af AMelev

                
P(X < 900) = 0.016062 = 1.61%. Det er lidt for voldsomt at runde op til 2%, så hold dig til 1.6%.


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2020 af Capion1

b) Nej, ejeren af plantagen vil sikkert ikke bryde sig om, at sandsynligheden i nævnte tilfælde forhøjes.

 


Skriv et svar til: Normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.