Matematik

Hjælp

31. marts 2020 af smisch

Hej, håber der er nogen som kan hjælpe mig med opgave b jeg har vedhæftet. 
 

Vedhæftet fil: af. 7 .JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2020 af mathon

Latex er 'nede'.


Svar #2
31. marts 2020 af smisch

??


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2020 af mathon

               \small \begin{array}{llll}b)&\frac{\partial }{\partial x}(f(x,y))=2x\\\\&\frac{\partial }{\partial y}(f(x,y))=2 \end{array}


Svar #4
31. marts 2020 af smisch

er det facit ? 

____________________

kan du forresten fortælle mig om jeg har regnet opgave a rigtigt ud? får opagev a til 10 


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. marts 2020 af ringstedLC

#4: Ja og OK!

\begin{align*} \tfrac{\partial}{\partial x}\,f(x,y) &= (x^2)'=2x \\ \tfrac{\partial}{\partial y}\,f(x,y) &= (2y)'=2 \\ \\ f(-2,3) &= 2\cdot 3+(-2)^2=10 \end{align*}


Svar #6
31. marts 2020 af smisch

Mange tak :) 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.