Matematik

Differentialligninger

01. april 2020 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er det på billedet korrekt at skrive, at h(x)=-k??

Vedhæftet fil: Billede.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2020 af mathon

                          \small [A]_t=-k\cdot t+[A]_0


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2020 af Eksperimentalfysikeren

Det kan ikke ses af det, du viser i billedet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2020 af AMelev

Hvis man skal være krakiler, så nej. Så burde "-" have stået inde under integraltegnet, men jeg vil i øvrigt mene, at sidste del af sætningen er total overflødig. Det ville være nok at gøre opmærksom på, at separation af variable blev anvendt.


Svar #4
01. april 2020 af Emilie50 (Slettet)

Inde under hvilket integraltegn?

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. april 2020 af AMelev

                            

-\frac{d(A)}{dt} .... \int {-kdt}+c


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.