Kemi

stofmængdekoncentration

01. april 2020 af Blithe - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg forstår ikke hvordan jeg beregner stigningen i stofmængdekoncentrationen. Altså jeg tror jeg skal bruge formlen: c(A)=n(A)/V , hvor V=5L. Har vedhæftet billede med opgaven

Vedhæftet fil: Glucose.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2020 af janhaa

M = m/n

og

c = n/V


Svar #2
01. april 2020 af Blithe

Men jeg kender ikke n?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2020 af janhaa

Du har masse og molmasse, dvs n

Svar #4
01. april 2020 af Blithe

#3 Du har masse og molmasse, dvs n

Kan ikke se, at der nogle steder står, hvad molarmassen er, men jeg fandt ud af det ved at jeg kom i tanke om at glucose også indgår i fotosyntesen, og den formel kender jeg.


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. april 2020 af janhaa

C6H12O6


Skriv et svar til: stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.