Matematik

Potensfunktioner

02. april 2020 af Zaggy - Niveau: C-niveau
Hey, nogle der kan hjælpe mig med disse 2 opgaver?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2020 af mathon

                               \begin{array}{lllll}a)&f(20)\\\\ b)&x=\left(\frac{y}{0.0349} \right )^{\frac{1}{3.13}} \end{array}


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.