Matematik

Bestem ud fra grafen f^' (x)=0

02. april 2020 af deterherdetsker (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke forstaa denne


Svar #1
02. april 2020 af deterherdetsker (Slettet)

ss


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2020 af PeterValberg

Prøv lige at skrive HELE opgaveteksten eller bedre: upload et billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
02. april 2020 af deterherdetsker (Slettet)

Jeg Ved bare ikke helt hvordan jeg skal svare på spørgsmålet

Vedhæftet fil:mat1.PNG

Svar #4
02. april 2020 af deterherdetsker (Slettet)

ooh det blev ikke et billede. Jeg prøber lige at se om jeg kan smide det ind som et billede og ikke en fil


Svar #5
02. april 2020 af deterherdetsker (Slettet)

måske du vil starte med at vise mig hvordan jeg indsætter et billede? Det kan jeg heller ikke lige regne ud her. Den vil ikke lade mig oploade et billede


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. april 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. april 2020 af PeterValberg

Løsningen til f'(x) = 0 er de x-værdier, hvor grafen for f har vandret tangent
i dit tilfælde bliver det så ved x = -2 og ved x = 0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. april 2020 af PeterValberg

Mht. monotoniforhold, så se video nr. 8, 9, 10 og 11 på denne videpliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #9
02. april 2020 af deterherdetsker (Slettet)

MANGE TAK. Jeg vil prøve


Skriv et svar til: Bestem ud fra grafen f^' (x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.