Matematik

Binomialfordeling

05. april 2020 af ChristianKBH (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa klogehoveder!

Kan I hjælpe mig, med dette spørgsmål, som har drillet mig i lang tid?

Forklar hvordan man kan udregne sandsynlighederne i binomialfordelingen med n=3 og p=60% uden brug af GeoGebra. Forklar derefter hvordan man kan bruge samme metode til at udregne sandsynligheden P(x=3)  i binomialfordelingen med n=10 og p=35% (I behøver ikke at udregne denne sandsynlighed, men I skal forklare hvordan det kan gøres.)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2020 af AMelev

NB! \binom{n}{x} er bare en anden skrivemåde for k(n,x) = \frac{n!}{x!\cdot (n-x)!}

P(X = r) = k(n,r)·pr·(1 - p)n - r


Skriv et svar til: Binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.