Matematik

Linjeelement?

08. april 2020 af CathrineJO (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Efter en masse forvirrende virtuelt undervisning, sidder jeg tilbage med en opgave som jeg ikke helt forstår hvordan jeg skal løse UDEN hjælpemidler. Uheldigvis svarer min lærer ikke tilbage, så derfor spørger jeg her :) 

Mange tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2020 af peter lind

a) se formel 181 side 30 i din formelsamling

b)  brug formel 176 side 29 i din formelsamling


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. april 2020 af mathon

             \begin{array}{llll} a) & P(0,6;3) & \textup{i }(0,6)\textup{ er v\ae ksthastigheden 3.} \\\\ b) & f(x) = 6 \cdot e^{0.5\cdot x} \end{array}


Skriv et svar til: Linjeelement?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.