Matematik

Vektor

08. april 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med b)

Får at til at være (4,8) er det rigtigt, og har problemer med del b.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2020 af mathon

\begin{array}{llllll}a)\\ && \overrightarrow{r}(2) = \begin{pmatrix} 4\\0 \end{pmatrix}\\\\b)\\&\textup{I dobbeltpunktet:}& x = t^2 \neq 0\\\\&&y=t^3-4t=t(t^2-4)=t(t+2)(t-2)=0\\\\&&t=\left\{\begin{array}{lll} -2\\0&&\textup{m\aa \ forkastes} \\2&&\textup{var kendt i forvejen} \end{array}\right.\\\\ && t_o = -2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2020 af Soeffi


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.