Matematik

er de rigtige?

18. januar 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

nogen ka tjekkke om jeg ha løst dem rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2020 af ringstedLC

Fuldstændig fejlfrit!


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. januar 2020 af AMelev

#0 Jeg kan ikke se, at du har løst noget - er det ikke bare opgaven, du har vedhæftet?


Svar #3
18. januar 2020 af Nanna34

#2

#0 Jeg kan ikke se, at du har løst noget - er det ikke bare opgaven, du har vedhæftet?

ups... den har rettet den nu


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. januar 2020 af ringstedLC

a) OK!

b) Du skal bestemme t0 og opstiller en ligning uden denne. Først i konklusionen nævnes t0. Den kunne opstilles:

\begin{align*} \overrightarrow{r}(t_0) = \overrightarrow{r}(2)&=\binom{4}{0} \\ x(t_0)={t_0}^2 &=4 \\ t_0 &= -2,\;(2\text{ forkastes},\,t_0\neq t) \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. januar 2020 af AMelev

Jeg vil sige, at både a) og b) er OK, men jeg savner dog, at du tjekker, at \vec r(-2)=(4, {\color{Red} 0}) og ikke kun fokuserer på 1. koordinaten, men da du får oplyst, at det er et dobbeltpunkt, er det formelt i orden.


Svar #6
19. januar 2020 af Nanna34

tusiiiind taaaak  allllle


Skriv et svar til: er de rigtige?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.