Matematik

Banekurve?

08. april 2020 af mathi0008 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej igen, 

Har siddet med denne opgave i nu mere end 1 time og kan simpelthen ikke få den til at gå op. Jeg har prøvet mig ad i a), men er godt nok ikke sikker på resultatet. Er der muligvis en der kunne hjælpe mig? Tusind tak i så fald :)

Vedhæftet fil: Opgave 13.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2020 af StoreNord

Fejlen i NSpire er vel, at der er 2 værdier for y?


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. april 2020 af Eksperimentalfysikeren

Du forsøger at bruge to vektorer som koordinater til én vektor. Det kan man ikke, så programmet forsøger at løse problemet ved at opfatte den ene vektor som en binomialkoefficient.

\overrightarrow{p} = \begin{pmatrix} x(t)\\ y(t) \end{pmatrix} = \begin{pmatrix} 65\cdot t\\ -4,91\cdot t^{2}+37,5\cdot t +1,8 \end{pmatrix}

vektorPlot(p(t))

Jeg er ikke helt sikker på den syntax, programmet benytter, men det må være noget i denne retnig.

Gør det samme med g-vektor.


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. april 2020 af Anders521

# 0

Et forslag 

Vedhæftet fil:ParametricCurves.png

Svar #4
08. april 2020 af mathi0008 (Slettet)

Tusind tak! Det hele virkede som det skulle :) 


Skriv et svar til: Banekurve?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.