Matematik

hjælp mig kan ikke finde ud af det

14. april 2020 af langelukee (Slettet) - Niveau: 7. klasse

 En kasseformet træklods er 3,2 dm lang 2,7 dm bred og 19 cm høj. a) Beregn klodsens rumfang b) Beregn klodsens vægt, når 1 dm³ vejer 0,6 kr. c) Klodsen skal males. Beregn dens overflade. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2020 af janhaa

a)

V=3,2*2,7*19=164,2\,liter

b)

d = 0,6 kg/l

d = 0,6 = m/164,2

m = 98,52 kg


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2020 af ringstedLC

#1 er ikke rigtig.

a) V = 3.2 · 2.7 · (19 · 0.1) = ? liter

b) m = 0.6 · V

c) Overflade = 2 · (l · b + l · h + b · h) = ? dm2


Skriv et svar til: hjælp mig kan ikke finde ud af det

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.