Matematik

Bestem løsning til differentialligningen

14. april 2020 af madslange (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har problemer med følgende opgave omhandlende differentialligninger. Nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. april 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe dig:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. april 2020 af swpply (Slettet)

Her er tale om en differentialligning af typen logistisk vækst (LINK), dvs. at din differentialligning (med begyndelsesbetingelse y(0) = 1) har løsningen

                                                                       y(x) = \frac{5}{1+4 \cdot e^{-0.2\cdot x}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2020 af mathon


 


Svar #4
14. april 2020 af madslange (Slettet)

#3


 

Jeg kan ikke se dit svar mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2020 af mathon

                         \small y(x) = \frac{5}{1 + 4 \cdot e^{- x}}


Skriv et svar til: Bestem løsning til differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.